Zlatan Ibrahimović ismijao VAR i MLS

U svom stilu

Zlatan Ibrahimović ismijao VAR i MLS

Admin Čaušević

Da se Zlatan Ibrahimović nađe u centru pažnje zbog svojih izjava nije nikakva novost. Iskusni napadač je poznat kao osoba bez dlake na jeziku i tokom cijele karijere je govorio ono što misli.

Ovaj put pažnju na sebe je skrenuo izjavama poslije utakmice LA Galaxya i Houston Dynama koja je pripala domaćim rezultatom 2:1.

Ibrahimović je zabio vodeći gol za ekipu iz Grada anđela, dok je gostima izjednačenje iz sumnjivo dosuđenog penala donio Alberth Elis i to nakon konsultacija s VAR tehnologijom.

"Posljednji put govorim o VAR-u. Sudija može pogriješiti, ali onaj gore ili gdje je već, gleda usporeni snimak... Također su i nama prikazali i svi su mogli vidjeti da je prekršaj bio van šesnaesterca. Ne želim se previše žaliti na to, ali taj čovjek ili je pio kafu dok se sve događalo ili je previše uživao u utakmici", rekao je.

Ibra se nije previše zabrinuo moguće kazne zbog suvišnih komentara i kritikovanja sudija.

"Ne želim previše kritikovati zato što će me MLS kazniti, ali ja sam MLS, pa se ne brinite oko toga", dodao je.

La Galaxy je sa 18 bodova trenutno drugi u Zapadnoj konferenciji, zaostaje bod za gradskim rivalom Los Angeles FC koji ima i utakmicu više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi