Zlatan Ibrahimović: Ne želim davati nikakve izgovore, danas nije bio naš dan
Foto - EPA

Ibra nakon teškog poraza

Zlatan Ibrahimović: Ne želim davati nikakve izgovore, danas nije bio naš dan

M. Šljivak

Milan je danas teško poražen na San Siru od Atalante.

Bilo je 3:0 za tim iz Bergama, a Zlatan Ibrahimović je u izjavi za Sky Sport istakao da ovo danas nije bio dan ekipe Milana.

"Danas nam je falilo mnogo toga. Nije bio naš dan, ali ne želim nikakve izgovore. Najvažnije je da se podignemo iz ovoga i da zaboravimo poraz", rekao je Zlatan i nastavio je:

"Nakon brojnih utakmica bez poraza izgubili smo dvije u kratkom periodu. Nedostaje nam nekoliko igrača, pa igraju neki sa manje iskustva. Ali, nema izgovora. Nismo prvi bez razloga".

Govorio je Zlatan i o sjajnoj igri Josipa Iličića.

"Kada nekom date dovoljno slobode lako je igrati. Danas je imao dosta prostora i odigrao je odlično. Mogao je zabiti još golova".

Istakao je kako je u prvom poluvremenu bio odsječen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Osjećao sam se usamljenim u napadu. Neko uvijek mora da bude blizu. Možda je i do presinga Atalante koji nam je pravio probleme", rekao je Zlatan.

Milan u narednom kolu igra protiv Bologne.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti