"Napadali ste me zbog njega, a sad mu svi ližete d**e! Ne plašim se ovih riječi"
Foto - EPA

Zlatan iskreniji nego ikad

"Napadali ste me zbog njega, a sad mu svi ližete d**e! Ne plašim se ovih riječi"

Midhat Šljivak

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (41) imao je veoma zanimljivo gostovanje u jednom francuskom TV programu, a ovog puta Šveđanin je govorio o Karimu Benzemi te o novim generacijama fudbalera koji su mamini i tatini sinovi.

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih napadača svijeta u proteklih 20 godina, a njegovi potezi izazivali su ogromnu pažnju u svijetu fudbala.

Nevjerovatni Šveđanin bh. korijena uvijek je imao i dug jezik. Nikoga nije štedio u svojim nastupima, a tako je bilo i prije nekoliko dana kada je davao intervju za jednu francusku TV stanicu.

Ovog puta Zlatan je govorio o Karimu Benzemi te o novim generacijama fudbalera, kojima mame i tate omoguće sve kako bi bili mirni na terenu.

Ibrahimović je žestoko napao francuske novinare zbog Benzeme. Nije imao milosti prema ljudima koji su najboljeg igrača svijeta prije nekoliko godina šikanirali na svakom koraku zbog učešća u jednom skandalu s Mathieuom Valbuenom.

"2018. godine sam govorio da Karim Benzema zaslužuje mjesto u reprezentaciji Francuske i vi novinari ste me napali. Šta kažete sad? Sad ližete Benzemino dupe! Ne plašim se ovih riječi", rekao je Ibrahimović.

Oglasi

Zatim se okrenuo novim fudablskim zvijezdama i njihovim roditeljima. Ni njih nije štedio.

"Mame i tate fudbalera nove generacije misle da su zvijezde. Daju intervjue za novine, ali šta oni misle da su? Začepite usta i ostanite gdje vam je mjesto. Vaš sin treba da radi i da bude disciplinovan", poruka je čuvenog Ibrahimovića.

Zlatan je nedavno govorio i o svom odlasku iz Francuske. Smatra da se niko više neće pojaviti kao što je on.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Kako sam otišao iz Francuske nemate o čemu da pričate. Ne treba meni Francuska, nego ja trebam Francuskoj. Čak i kad u PSG-u imate Neymara, Mbappea, Messija to vam ne pomaže jer nemate Boga na terenu."

Zlatan je dres PSG-a nosio u periodu od 2012. do 2016. godine i postigao je 156 golova u 180 nastupa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Bravo Zlatane kralju!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi