Italijani bijesni: Sramota je ono što je Ibrahimović napravio u vrijeme koronavirusa

Večera u restoranu

Italijani bijesni: Sramota je ono što je Ibrahimović napravio u vrijeme koronavirusa

E. Škorić

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović navodno je prekršio ograničenja zbog koronavirusa.

Grad Milano je crvena zona i restorani su uglavnom zatvoreni, no navodno je švedski napadač prekršio protokol i večerao u restoranu svog prijatelja zajedno sa nekadašnjim saigračem Ignazijem Abateom.

Tano Simonata je Zlatanov prijatelj koji je otvorio restoran samo kako bi Šveđanin mogao večerati. 

"Ibra je s Abateom i s još jednim dragim prijateljem došao k meni, bili smo tamo nekoliko sati, a zatim su otišli kući", navodno je ispričao vlasnik restorana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

MilanNews je izvijestio da su izvori bliski Zlatanu tvrdili da je to bio samo poslovni sastanak koji je trajao oko sat vremena i da nema smisla da se na osnovu toga Ibrahimovića optužuje da ne poštuje mjere koje su uvedene s ciljem da se spriječi širenje koronavirusa.

Top Komentari

Edin Merlin
Korona ima Zlatana..!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi