Reakcija zavidnog Ibrahimovića kako gleda Messija brzo će postati epska

Kao da nije bio sretan

Reakcija zavidnog Ibrahimovića kako gleda Messija brzo će postati epska

Admin Čaušević

Najbolje finale u historiji svjetskih prvenstava iz svečane lože stadiona Lusail pratio je i Zlatan Ibrahimović: Kultni napadač i sigurno jedan od najboljih fudbalera 21. stoljeća je uživo gledao kako Lionel Messi stiže do trofeja koji mu je najviše nedostajao.

Šest golova i penal drama pripali su Argentini koji su Mundijal osvojili nakon 36 godina. U antologijskom finalu koplje je morala položiti Francuska.

Mnoge poznate ličnosti su bili na tribinama, a među njima i Ibrahimović koji čini se nije bio pretjerano sretan što je Messi postao prvak svijeta.

Dok se Messi radovao sa saigračima i stručnim štabom Gaučosa kamere su snimile Zlatana kako čini se zavidno gleda najboljem igraču u historiji.

Inače, prije samog Mundijala Šveđanin je imao zanimljivu teoriju kada je kazao da je već negdje zapisano da Messi digne u zrak najprestižniji pehar na svijetu.

Oglasi

Napadač Milana je svoju teoriju iznio prije polufinalne utakmice u kjoj je Argentina pobijedila Hrvatsku sa ubjedljivih 3:0.

[twitter]https://twitter.com/ibrahimovic1O_/status/1604537644825862144[/twitter]

"Nisam iznenađen ni uspjehom koji je ostvarila selekcija Hrvatske, jer su oni vrhunski tim, ali nemam dilemu ko će ići u finale. I ne samo u finale, nego ko će osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo."

"To je Argentina. Mislim da je tako zapisano, da Messi titulom završi reprezentativnu karijeru."

Zlatan je tokom svoje karijere nastupio na dva Svjetska prvenstva, odigrao je pet mečeva, a interesantno da nije postigao niti jedan gol.

Finalni susret u Kataru je pratio u društvu supruge Helene, a prije susreta nije propustio priliku da se pozdravi sa katarskim šeikom Tamimom bin Hamad Al Thanijem kojeg poznaje iz vremena dok je igrao za PSG.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Prilikom druženja fotogafisao se i sa poznatim licima kao što su Novak Đoković, Paul Pogba, Khabib Nurmagomedov te njegov bivši gazda iz PSG-a. Nasser Al-Khelaifi

Top Komentari

BH katolici u hercegovačko-neretvanjskom kantonu na aparatima.Njima je najgore što moraju gledati čovjeka koji se popišao po njima u polufinalu hehehhe
14 4
Uranija
Kompleksaš je to šefikov, krv nije voda
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi