Ibra čekao zadnji dan na intervju: "Nisam htio ni pitanja da vidim jer želim da je sve prirodno"

Otkrio da li će ostati u Milanu

Ibra čekao zadnji dan na intervju: "Nisam htio ni pitanja da vidim jer želim da je sve prirodno"

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je završio svoj nastup na festivalu Sanremo, te je odlučio dati intervju za RAI televiziju.

Ibrahimović se nije htio obraćati medijima dok nije završio obaveze prema festivalu, a onda je dao intervju za RAI. Na samom početku poručio je da nije htio dobiti ni pitanja prije razgovora, te da želi da svi odgovori budu prirodni.

"Nisam htio da znam pitanja jer sam želio da razgovor bude prirodan. To je Zlatanovo objašnjenje i istina", rekao je Ibra i osvrnuo se na činjenicu da je putovao danas u Veronu kako bi bio uz saigrače iz Milana.

"Ja sam Zlaan i osjećam odgovornost i osjećam se kao lider ekipe. Vidim da poštuju što im kažem i želim da im pomognem. Htio sam da budem u Veroni i kad sam uz ekipu osjećam se kao da sam uz svoje sinove".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedno od pitanja bilo je i da li će Ibra ostati u Milanu i naredne sezone.

"Ne znam, vidjet ćemo. Ako Paolo Maldini želi da ostane onda sam za tu opciju. Sezona još uvijek traje i imamo još mnogo utakmica. Idemo korak po korak i želimo pobjedu u svakom meču", dodao je Zlatan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi