13

Komentari (13)

Ibra moze komotno u top 5 najboljih fudbalera danasnjice.
K79
pa u pravu je, nijanse odlucuju , ok ova dvojica su osvojila više titula nagrada itd al ako pogledaš poteze i golove Zlatan je Tito nogometa
Uranija
Jesi li ti onda pogledao poteze jednog i drugog (Messija i Ronalda) pa onda poteze ovog samoprozvanog “najboljeg” . Ako Messi nema bar 10 puta više poteza od Ibre onda ukini internet, ne treba ti
Jupp
Zlatan je igrac kakav ce se tesko ponoviti! Ego mu s****je reputaciju, ali sto se tice tehnike, golova, driblinga i egzibicija na terenu, tu mu mogu tesko parirati ova dvojica.
Munja_Mundze
E moja buranijo one maj geri iskarice golove niko nikad nije dao vise puta nemoze bit slucajnost moj strucnjak . Ponjamke ti se u znanje
Zulfikar
Protiv Engleske one škarice sa one distance vrijede kao svi golovi Penalda i Kepeca zajedno. Moras biti lud kao Ibra pa se uopste usuditi pokusati dati takav gol pred punim stadionom.
BogatiDijasporac
Messi i Ronaldo su definitvno gol-masine ali Zlatan je postigao ljepse golove. Kad se sjetim golova u LA Galaksiju, PSGu, Ajaxu pa i u Milanu, haos.
BogatiDijasporac
Njegova cetiri gola protiv Engleske, od kojih makazice sa 30 metara, pa dribling protiv NAC Brede dok je igrao za Ajax, pa karate kid golovi u LA Galaksiju, PSGu i Interu. Ibra je zvijer.
vence
zaboravio si naglasiti na prazan gol
vence
a zaboravio si, da je mozda, najbolji dao za Juventus
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti