15

Komentari (15)

Benjamingst
Njegov grijeh je a isto I onaj koji objavi ovo.
hacmu
Dosadan je...nije to vise ni karma... Kita
Zulfikar
Dao Bog da fasujes otvoreni lom, zatim gangrenu i amputaciju iznad koljena, nebi li se malo umirio.
Zulfikar
Znas li ti sta znaci sebe smatrati Bogom??? Sa tim nema sale druze, takvima se tesko pise. Da je serijetska drzava bio bi pogubljen.
ters_bosanac
Faraon se smatrao Bogom, pa ga je Istinski Bog potopio sa njegovom vojskom za kaznu. U bliskoj budućnosti možemo očekivati nekakvu kaznu za njega, osim ako ga Bog ne uputi na pravi put i ne oprosti mu. Bog sve prašta i Milostiv je.
Zulfikar
Ako mu ne bude kasno kao i Faraonu, jer i Faraon je se na kraju pokajao ali dusa vec dosla do grla. Zato sam i spomenuo amputaciju nebi li smirio tu aroganciju i pokajao se, jer ukoliko umre na ovome zagarantovano mu je mjesto pored Faraona, Karuna, Iblisa i drugih njima slicnih.
Zulfikar
Jesi zapeo za nogu, pa to bi mu bio hajr nebi li dosao do paneti pa se pokajao i postao skrušeni rob Boziji, ovakvom oholoscu srlja u dzehennem.
vence
Me mozes ti, ni ja niti bilo ko drugi osim Njega suditi ko je ispravan a ko nije..i na kojo nacin ga treba kazniti..nema Bog policiju kao u drzavi..nepravilno se parkiras pa dobijes kaznu ili bilo sta drugo..ovakve njegove, tvoje, moje i sve druge slucajeve rijesava sam..i nemas pravo ti da sudis, jer radis isto sto i Zlatan - uporedjujes se s Bogom(sudis). Ne mozes to znato sta je dobro za nekoga..da li ce gubitak noge njega "spametovati" ili raspametiti dodatno. Ne daj mi Boze takvog prvaka, predvodnika i ogledala kod sebe i medju prijateljima mojim.
Jupp
Kao fudbaler, jedan od najvecih napadaca ikada. A kao licnost kreten teski..
kukuruz
Gadi me kad komšija sam sebe hvali, a ne ovaj cigo. Što sebi ne popraviš taj kljun ako si svemoćan.
senad035
Igra se s Bogom, zbog toga mi je pao u ocima
Bhf111
Mislim da bi svakom normalnom covjeku trebao pasti u ocima ali vidim da nije. Ima ih sto se pale na te glupe izjave
senad035
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.