Ibrahimovićevo "tick tock tick tock" baca navijače u trans: To znači samo jedno?

Mogao bi zaigrati protiv Juventusa

Ibrahimovićevo "tick tock tick tock" baca navijače u trans: To znači samo jedno?

E. Škorić

U Milanu se nadaju da će se Zlatan Ibrahimović brzo vratiti na teren, a i sam je švedski napadač nagovijestio svoj povratak objavom na društvenim mrežama.

Ibrahimović je 22. novembra povrijeđen tokom meča između Milana i Napolija, pa je propustio nekoliko bitnih utakmica, a nije poznato hoće li biti spreman za srijedu i derbi s Juventusom.

Njegova posljednja objava na društvenim mrežama čuva nadu Rossonerima da će ipak istrčati na teren protiv svog nekadašnejg kluba.

Ibra je objavio kratki video s današnjeg treninga u Milanellu uz komentar: 'Tick tock tick tock.'

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši napadač Intera i Manchester Uniteda trenirao je danas odvojeno, a Sky Sport tvrdi da su nade Milanovih navijača uzalud, jer se očekuje da Šveđanin propusti derbi s Juventusom.

"Ibra je usredotočen i radi na svom oporavku, ali ne znam kada će biti spreman za igru", rekao je Stefano Pioli nakon Milanove pobjede u Beneventu 2:0 u nedjelju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi