Ništa od povratka Zlatana u reprezentaciju Švedske: "Iza te fotografije se krije neki plan"

Oglasio se švedski selektor

Ništa od povratka Zlatana u reprezentaciju Švedske: "Iza te fotografije se krije neki plan"

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana izazvao lavinu komentara objavom na Instagramu.

Ibrahimović je objavio fotografiju u dresu reprezentacije Švedske od koje se oprostio prije nekoliko godina. No, iskusni napadač je poručio "Dugo vremena se nismo vidjeli" što su mnogi shvatili kao poruku da se vraća u nacionalni tim.

Međutim, švedski selektor Janne Andersson je objavio spisak igrača za naredne utakmice Švedske na kojem nema 39-godišnjeg napadača.

Anderssona su pitali zbog čega Ibrahimović nije na spisku jer su svi vjerovali da se vraća u reprezentaciju. Međutim, očito je da Andersson baš i nema takve informacije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Tu su neki ljudi koji su mi rekli da postoji plan iza te fotografije koju je objavio. Ipak, ne razumijem šta to znači. Ne želim da trošim mnogo energije na to", rekao je Andersson.

Top Komentari

Shik
Doci ce kralj na to mjesto Janne dje ti sjedis kad tad.U to sam ubjeden. .
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti