Zlatan Ibrahimović se izvinio navijačima Manchester Uniteda

Šveđanin poslao poruku

Zlatan Ibrahimović se izvinio navijačima Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović jučer je u Los Angelesu prisustvovao treningu Manchester Uniteda kluba za koji je igrao do prije nekoliko mjeseci.

Crveni đavoli su prije nekoliko dana otputovali u Sjedinjene Američke Države gdje će odraditi veći dio priprema za novu sezonu. Ibrahimović je napustio United prije nekoliko mjeseci kada je potpisao za LA Galaxy, ali je odlučio da iznenadi svoje bivše saigrače kada se jučer pojavio na njihovom treningu.

Ibrahimović je nakon dolaska na trening ponovo bio u centru pažnje medija, a nakon svega odlučio je poslati poruku navijačima Manchester Uniteda. Švedski napadač se izvinio i poručio da mu je žao što nije došao na Old Trafford kada je bio mlađi.

"Izvinjavam se navijačima i žao mi je što me nisu vidjeli kada sam bio mlađi, ovako su vidjeli drugačijeg lava. Za Premiership bih bio opasniji i jeo bih ostale za doručak, a ovako sam ih jeo za ručak. Došao sam malo kasnije, ali sam bio kralj i pokorio Otok", rekao je Ibrahimović.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi