Zlatan Ibrahimović: Što stariji, to magičniji

Švedski napadač u odličnoj formi

Zlatan Ibrahimović: Što stariji, to magičniji

Endin Čaušević

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović briljirao je u jučerašnjoj pobjedi svoje ekipe protiv Reimsa.

PSG je jučer na domaćem terenu protiv Reimsa slavio sa 4:1, a za sve golove domaćih zaslužan je Ibrahimović. Zlatan je bio strijelac dva gola, te je upisao i dvije asistencije. Švedskom napadaču na kraju sezone ističe ugovor sa PSG-om, ali je jučerašnjom predstvom pokazao da je i dalje vrhunski igrač.

Zlatan ima nekoliko ponuda iz MLS-a, ali sigurno je da će čelnici prvaka Francuske pokušati nagovoriti Ibrahimovića da produži ugovor. On je u dosadašnjem dijelu sezone postigao čak 23 gola u 21 utakmici i dodao je deset asistencija.

Trenutno je ubjedljivo prvi strijelac Ligue 1 i biće potrebno čudo da tu ne ostane do kraja sezone. Sinoćnja utakmica je dokazala da je Zlatan bolji što je stariji, kao vino...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi