"Nemam ništa protiv prelaska u Barcelonu"

Marquinhos iskreno poručio

"Nemam ništa protiv prelaska u Barcelonu"

Ekipa PSG-a će u ljetnom prelaznom roku, po svemu sudeći, pretrpjeti ozbiljne promjene.

Na izlaznim vratima kluba sa Parka prinčeva nalazi se nekoliko odličnih fudbalera, a jedan od njih je i Marquinhos, koji je odavno na radaru slavne Barcelone.

Ovaj 21-godišnji Brazilac ističe da mu interes Katalonaca prija, te da ne bi imao ništa protiv da preseli na Nou Camp.

"Veoma sam sretan i ponosan što se za mene interesuje klub poput Barcelone. Vidjet ćemo na kraju sezone kakav će biti moj status u PSG-u. Tek tada ću donijeti odluku", rekao je Marquinhos, te dodao:

"Interes Barcelone je sam po sebi velika čast, ali i potvrda da radim dobro i da imam kvalitet. Trenutno sam fokusiran na igre u PSG-u, ali ne bih imao ništa protiv prelaska na Nou Camp".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Marquinhos je u Romu stigao 2013. godine iz Rome, a plaćen je čak 32 miliona eura. Brazilac ima tu nesreću da PSG vjerovatno ima najbolji stoperski tandem u Evropi koji čine njegovi sunarodnjaci Silva i Luiz, pa je zbog njih u drugom planu Laurenta Blanca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi