19

Komentari (19)

Milenkoo
Bože me i ostale sačuvaj od ovakvih koji navodno poštuju sve religije!
nono
Srednji prst pokazat taljanima za blaghdane ! Usro se sam sebi u kapu ! Može slobodno natrag u Švedsku jer novi ugovor neče sigurno dobit !!
nono
Njegova izjava da mu je religija poštovanje drugih i podignut srednji prst za ove dane blagdana nikako ne idu zajedno !! laže ili jedno ili drugo ! vjerojatno ono prvo !!
SarajevoFC
S obzirom kako nas maltretiraju religiozni, pogotovo ovi novopeceni, ne iznenadjuje me ova reakcija. On je samo jedan od rijetkih koji ima damu da to i kaze. Ipak, nije trebao ici ovako daleko.
BordoBijeli_exyu_sa
Institucija... neka lazni vjernici dobro procitaju pa razmisle, ovce balkanske. "Moja religija je religija poštovanja drugih. Za sve vjere, za sva mišljenja. Tako sam odrastao i tako trenutno razmišljam", rekao je tada Ibra.
nono
Da i pokazao stednji prst, cjeloj naciji koja mu dava 7 mil eura ! katastrofa !!!
roki-rokic
Hebo vas on sta furgas zna sta je religija.Kad su cigani vjerovali u Boga.
Skandi
Kao fudbaleru,svaka mu cast, kao covjek ne zasluzuje puno cestitki.!!
Penderinos
Ovo je pokupio od matere, od oca bi uvijek dobivao kajš po jajima za ovakve ispade
Asam85
Sad je Bošnjo, a kad da tri gola na tekmi, od toga dva za špice, onda je zapadni susjed, Hrvat nad Hrvatima. U svakom slučaju potez ravan degenu kakav i jeste, pa se razuman čovjek pita, zašto mu trebaju ovakve gluposti?
kiki
Uranija
Ovo nema veze sa “kraljem”
user1602245913
Naduvani nosati Bošnjo.
AmarSahi
Ovo Bošnjo nije bilo baš neophodno ali hajde
user1602245913
Pa neg šta je nego Bošnjo, ali on se toga stidi, hebat ga.
AmarSahi
@user1602245913 Ma ne stidi se, u intervju u Americi kada su ga pitali koji mu je nadimak omiljeni rekao je prvo ''Moje ime na balkanskom jeziku znači zlato, tako da bi to preferirao.''
Karaulac
Pa zar u "Europske" vrijednosti ne spada i sloboda govore
nono
slobodaq govora je jedno a vrijeđanje nešto sasvim drugo
Ruto
Ako je sloboda govora u inat objavit karikaturu poslanika ne znam sto ovo nije sloboda govora. Zavisi kome sta smeta. Moze se o ovome raspravljat i uvjek ce svako imati argumente za svoje osjecaje a za tudje ne.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.