Gol u rašlje kao najava onoga u čemu fudbalski svijet i danas uživa

Zlatan Muslimović se sjetio Džekine majstorije

Gol u rašlje kao najava onoga u čemu fudbalski svijet i danas uživa

E. Škorić

Bivši napadač bh. reprezentacije Zlatan Muslimović podijelio je na Instagramu u pričama fotografiju sa Koševa, označivši Edina Džeku.

Muslimović se vratio 13 godina unazad, pa pronašao fotografiju s meča BiH -. Turska. Tada smo na Koševu slavili s 3:2, a Edin je u svom debiju postigao sjajan gol.

Kako je i sam Muslimović napisao, bio je to početak jedne velike karijere. Upravo je Muslimović postigao jedan gol za Zmajeve, a za pobjedu je tada zabio Adnan Čustović u 89. minuti.

"Debitanska slika mladića s moje desne strane i gol u rašlje za pamćenje i najavu svega onoga u čemu do dana današnjeg cijeli fudbalski svijet uživa", napisao je Muslimović, a njegovu priču ubrzo je podijelio i sam Džeko na svom profilu.

Top Komentari

user1583752673
Hajde bolan Muslija u savez trebamo legende poput tebe
2 0
Vrana
Voli i dzeko tebe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi