Zlatanu ne ide dobro, pa je ovaj transfer realna opcija

Ibrahimović u krizi

Zlatanu ne ide dobro, pa je ovaj transfer realna opcija

Zlatan Ibrahimović igra sve lošije u posljednje vrijeme za ekipu Manchester Uniteda.

Iako je veoma dobro otvorio sezonu te je postigao četiri pogotka u prva četiri kola Premiershipa, Zlatan u posljednje vrijeme igra veoma slabo pa navijači Crvenih đavola polako gube povjerenje u njega.

Čini se da Ibrahimović neće ostati u Unitedu i naredne sezone, a tome u prilog ide i činjenica da je ekipa iz MLS-a LA Galaxy obnovila interes za njegove usluge, prenosi The Mirror.

Ibrahimović se s transferom u ovaj klub povezivao i prošlog ljeta, ali na kraju ipak nije došlo do dogovora. Osim Zlatana, La Galaxy je zainteresovan i za Rooneyja, ali Ibrahimović se ipak čini kao mnogo realnija opcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi