3

Komentari (3)

bk123
Engleska-Hrvatska do sad je bila jedna od lošijih utakmica na Euru, Engleska je bila bolja za taj jedan gol, Hrvatska je na momente nešto pokazivala al mlako i nedovoljno. Čak iz neke perspektive ovaj poraz može biti i bolji od pobjede naravno ako se prodje grupa. U ovoj grupi je najgore bit prvi jer onda ideš na Francusku
Alen_sag
“Česi su danas pobijedili Slovačku sa 2:0 i pokazali su da će biti težak protivnik za selekciju Hrvatske. “ Jesu sigurno su Česi igrali Slovačkom a Škoti i Poljaci gledali sa tribina. Svaki dan se sve više divimo vašem debilskom novinarstvu i informiranosti!
Manager
a tek ova genijalna anketna pitanja :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.