6

Komentari (6)

Erikdier21
Baš me čudi da nema Messija
user1649750913
Glupost, da poslije jedne odigrane utakmice igrač dobije neku prednost, ne kažem da Benzema nije dobar, ali ipak i Lewandowski ima skupljenih poena. I ako već niste znali, Lewandowski je još uvijek prvi strijelac , za ovu sezonu, 12 pogodaka ;)
Nije jedna nego dvije dobre odigrane utakmice za redom i u obje hat trick Benzeme a to je: protiv PSG i Chelsea.
epa
ako PSG pogura FIFU sa parama mozda i Mbappe osvoji kako bi ga priviloili da ostane u PSG jer jedino tako ce potpisati iako nista nije osvojio osim osrednje francuske lige... tuzno je sto ni jedan golman ma koliko bio dobar nije na ovoj listi ili neki odbrabneni igrac jer ovo je nagrada samo za napadace jer se samo borje golovi.... na zalost...
Var12
denimen9
Solidna lista igrača.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.