Zlomislić karijeru nastavlja u Turskoj

Bivši fudbaler Širokog Brijega

Zlomislić karijeru nastavlja u Turskoj

Naredna destinacija u karijeri Damira Zlomislića je Gaziantep Büyüksehir Belediyespor.

Nekadašnji juniorski i mladi bh. reprezentativac je nakon epizode u Rijeci odlučio promijeniti klub i prihvatiti ponudu pomenutog turskog drugoligaša, a sa svojim novim klubom je potpisao ugovor do 2019. godine. 

"Prve impresije su pozitivne. Nadam se da ću imati dobru sezonu i jedva čekam prvu utakmicu u dresu Gaziantepa", izjavio je 24-godišnji Zlomislić.

Zlomislić je karijeru započeo u Širokom Brijegu i tokom dosadašnje karijere još je igrao za GOŠK, Graffin Vlasim, Rijeku, Brasov i Istru 1961 za koju je nastupao u posljednjoj sezoni kao posuđen igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi