Zlomislić: Marinovićev poziv je nagrada i motiv
Foto: Jabuka.tv

Golman Širokog Brijega u reprezentaciji

Zlomislić: Marinovićev poziv je nagrada i motiv

Selektor mlade reprezentacije BiH Vinko Marinović jučer je saopštio na koje je fudbalere računati u nastavku kvalifikacija za Euro.

S obzirom na povredu Adnana Kanurića iz Stoke Cityja, Marinović je bio primoran iz "A" selekcije uzeti Vladana Kovačevića i pritom na spisak dodati još jedno novo golmansko ime.

U pitanju je Martin Zlomislić koji nosi dres Širokog Brijega, a partije na golu tima s Pecare Pecare, očito, nisu promakle selektoru 'Zmajića' koji mu je dao povjerenje pred nadolazeću utakmicu s Belgijom.

"Sretan sam i zahvalan izborniku na pozivu u reprezentaciju. Poziv je nagrada za dosadašnji rad i dodatni poticaj da budem još bolji i kvalitetniji čuvar mreže", kazao je Zlomislić.

Zlomislić je dobar nastup imao i u prošlom kolu protiv Veleža. U nekoliko navrata je pravovremenim reakcijama i odbranama spasio svoj tim od uvjerljivog poraza.

"U Vrapčićima smo odigrali sigurno našu najlošiju utakmicu u posljednje vrijeme. Unatoč tome, moramo gledati naprijed, ali i iz poraza izvući važne pouke. Slijedi nam veliki derbi protiv Željezničara na domaćem travnjaku, utakmica u kojoj moramo ispraviti do sada učinjeno i tražiti pobjedu", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi