Reprezentativac BiH pozvan u selekciju Srbije

Stefan Kovač će igrati za Orliće

Reprezentativac BiH pozvan u selekciju Srbije

M. Šljivak

Još jedan talentovani fudbaler vjerovatno napušta selekciju Bosne i Hercegovine.

Veznjak Čukaričkog Stefan Kovač, koji je prošao sve omladinske selekcije naše zemlje, dobio je poziv Nenada Milovanovića u U21 selekciju Srbije.

Stefan Kovač je bivši omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine, te je igrao za selekcije naše zemlje do 17 i do 19 godina.

Ipak, kako nije nastupao za reprezentaciju do 21 godine, stigao je poziv Srbije za koju će ovaj 20-godišnjak vjerovatno i nastupati.

Kovač je član Čukaričkog postao u januaru ove godine, a ranije je igrao za omladinske kategorije Crvene zvezde.

Srbija 6. i 10. septembra igra dvije utakmice kvalifikacija za EP, a protivnici su Rusija i Srbija.

Top Komentari

BN78
Svaka ptica,svome jatu!!! Normalno i prirodno je da igra za Srbiju a ne za BIH.Za BiH, igraju samo oni Srbi koji nemaju mjesta u reprezentaciji Srbije,radi bolje prodajea nikako iz ljubavi.
0 30
@dn@n
Jebat ga, nek se goni u p.m. Nije neki talenat
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi