Zlomislić potpisao za Široki Brijeg

Vratio se na Pecaru

Zlomislić potpisao za Široki Brijeg · Zvanično

E. Čaušević

Široki Brijeg u nastavak sezone ući će sa novim pojačanjem nakon što je Damir Zlomislić zvanično potpisao saradnju sa klubu s Pecare.

Zlomislić se odlučio vratiti u Široki Brijeg nakon epizode u bjeloruskom Soligorsku i sa bh. premijerligašem potpisati ugovor do ljeta 2020. godine. Ovaj 27-godišnji fudbaler trenirao je neko vrijeme sa Širokim, no tek danas je riješio papire i potpisao ugovor.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Zlomislić je još igrao za Istru, GOŠK, Vlašim, Rijeku, Brašov i Gaziantep. S ekipom s Pecare osvojio je Kup Bosne i Hercegovine u prošloj sezoni.

Također, iz Širokog su potvrdili da Zlomislić neće biti jedino pojačanje jer se uskoro očekuje da Dražen Bagarić potpiše saradnju s ovim klubom. Ovaj 26-godišnji igrač nalazi se u Šiokom, ali još uvijek čeka da se riješe sitnice oko dokumentacije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi