7

Komentari (7)

Koba84
Drug stvaras sebi cir mani se.
Patriot1
Momci radikalni Bosanski pravoslavci i radikalni Bosanski katolici nam razvaljuju drzavu a vi se pizdarate izmedju sebe nije to uredu burazeri. Ogledajte se na borbu Kosovara Uzdravlje !!!
Raikkonen
Neću se ja ogledat ni na kog oko moje. Ja sam to što jesam ... jedan obični ponosni Bosanac i dičim se tim. Nikada nisam JA dijelio krvna zrnca nikome ni u vezi bilo čega ali nešto što je moje ne dam a tuđe neću niti želim. Zato ovo ljubomorne KUČKE mogu samo da ga duvaju.
Koba84
Ok je da se igra na razlicitim terenima. Ruku na srce Bilino unosi strah kad se navija sto jest jest. Bio sam na Grbavici prvi put u zivotu kad je Bih igrala protiv Sjeverne Irske ko da sam u pozoriste doso al teren ko teren bio je dobar. Kosevo tribine daleko. Ostale njive haj zdravo. Bilino je Bilino
Raikkonen
Slažem se 100% sa tobom i sve znam. Ali evo NIĐE veze sa vezom ovo PSETO ljubomorno psuje neku sibicarsku majku. Naserem mu se usta
casimiro
Jebo vam pas mater.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.