Zmajevi Armeniju čekaju na Grbavici, a Grčku na Bilinom polju?
Još uvijek ništa nije definitivno određeno, ali već se špekuliše o tome gdje će reprezentacija BiH odigrati naredne utakmice

Kvalifikacije za EP

Zmajevi Armeniju čekaju na Grbavici, a Grčku na Bilinom polju?

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine otvara sa dvije domaće utakmice, a protivnici su nam Armenija i Grčka.

Kako sada stvari stoje i prema neslužbenim informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je za ove utakmice prijavio dva stadiona, sarajevsku Grbavicu i zeničko Bilino polje.

Na Grbavici bi bh. tim trebao otvoriti kvalifikacije 23. marta duelom protiv Armenije, a meč sa Grčkom Zmajevi će nezvanično odigrati na Bilinom polju.

Međutim, ova odluka FS BiH još uvijek nije službena. Postoji mogućnost da dođe do promjene, no kako sada stvari stoje Armeniju ćemo dočekati na Grbavici, a Grčku na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, pored Armenije i Grčke naša selekcija će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrati još protiv Italije, Finske i Lihtenštajna.

Top Komentari

casimiro
Jebo vam pas mater.
11 27
Koba84
Ok je da se igra na razlicitim terenima. Ruku na srce Bilino unosi strah kad se navija sto jest jest. Bio sam na Grbavici prvi put u zivotu kad je Bih igrala protiv Sjeverne Irske ko da sam u pozoriste doso al teren ko teren bio je dobar. Kosevo tribine daleko. Ostale njive haj zdravo. Bilino je Bilino
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi