Zmajevi bez Duleta u Armeniji, selektor na hitnom tretmanu

Problemi za bh. košarkaše

Zmajevi bez Duleta u Armeniji, selektor na hitnom tretmanu

M. Šljivak

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević nije otputovao s ekipom u Armeniju gdje naš tim igra odlučujuću utakmicu za ulazak u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Selektor Vujošević iz zdravstvenih razloga nije mogao otputovati u Armeniju sa ekipom na najvažniju i odlučujuću utakmicu. 

Konzilijum ljekara, u telefonskom kontaktu, iz Sarajeva, Beograda i Bratislave je jednoglasno preporučio da je lijevoj nozi potreban hitni tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posljedica.

Zmajeve će predvoditi prvi pomoćnik selektora Vujoševića Mensur Bajramović, a oni će biti dodatno motivisani da nadoknade odsustvo selektora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi