7

Komentari (7)

goofy
dok god su Dzeko i Pjanic u timu mi nemamo sansi!!
K79
Zapravo Beganoviću jedes vagno ko i obicno smradu jedan novinarski fujjjj !!!
AmarBolan
Umjesto da dize te moral momcima, vi im spustate. Pogledaj te se malo na druge drzave...
vanzemaljac
nikad nismo imali jače protivnike nego 2020
red devil mo
Analiziraj te protivnike tada i sada,kao i igrače tada i sada. Šta ste pali po momcima. Podržite ih. Ako vam se ne sviđa nemojte ih ni pratit. Smjena generacije je uvijek teška. Pogotovo nako naše najbolje generacije,koja je opet jedva otišla na SP,naše jedino veliko takmičenje. Momci samo hrabro.
Arnel925
Pa naravno da hoćemo kad igramo svaku utakmicu Holandija, Italija, Poljska. A prije smo igrali Estonija, Litvanija, Lichtenstein, Bugarska itd. Razlika kao nebo i zemlja. Ništa nema loše u ovom negativnom rekordu kad svaku utakmicu igraš protiv top 15 ekipa svijeta
I to 3 utakmice u 6 dana..ovi novinari ne mogu napisati 3 pristojna clanka u 6 dana. Da mi je njih vidjeti na terenu..a ne daj boze da neko iznese kakve statisticke podatke za ove novinare i ovaj portal.. kakvih bi tu crnih rekorda bilo???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.