Zmajevi dogovorili novu prijateljsku utakmicu
Za sada, naš nacionalni tim ima četiri zakazane prijateljske utakmice za 2018. godinu.

BiH u oktobru putuje u Tursku

Zmajevi dogovorili novu prijateljsku utakmicu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dogovorila je i četvrtu prijateljsku utakmica za 2018. godinu.

Prema pisanju Dnevnog Avaza, BiH će 11. oktobra gostovati Turskoj s kojom smo do sada odigrali pet utakmica te ostvarili dvije pobjede, isto toliko poraza i jedan remi.

Radi se o zvaničnom FIFA-inom terminu za međunarodne utakmice koji je inače rezervisan za susrete Lige nacija. Pošto su i BiH i Turska u tom terminu bile slobodne, prijateljski meč će i jednim i drugim poslužiti kao dobra provjera.

Inače, BIH je već zakazala prijateljske utakmice sa Bugarskom (23. mart), Senegalom (26. mart) i Južnom Korejom (2. juni), a postoje naznake da bi mogla biti dogovorena i utakmica sa Španijom koja bi se igrala u novembru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi