Zmajevi kompletni pred jedini trening: Stigao i Begović

Pred utakmicu Alžir - BiH

Zmajevi kompletni pred jedini trening: Stigao i Begović

Edmir Škorić

Za nekih pola sata bh. reprezentacija odradit će trening pred sutrašnju prijateljsku utakmicu s Alžirom.

Naši reprezentativci nalaze se u hotelu Sheraton, odakle kreću prema stadionu gdje će odraditi trening. Kao što  je i najvljeno, prije nekih dva sata u hotel je stigao i Asmir Begović.

 

Golman Stoke Cityja posljednji se pojavio na okupljanju, a istaknimo da je već ranije otpao Toni Šunjić, koji se povrijedio u posljednjoj utakmici svog kluba, dok je nogometaš Spartak Nalčika Adnan Zahirović dobio dopuštenje od selektora da ne dođe u Alžir.

 

Dodajmo da nema službene press konferencije, jer je novinar portala SportSport.ba jedini u Alžiru o bh. medija, a već smo obavili razgovor sa našim selektorom. 

 

U Alžiru je negdje oko 13 sati padala jaka kiša, no ubrzo se razvedrilo. Naš novinar doživio je jednu neugodnost, pa je umalo ostao bez telefona, jer tamošnja policija ne dozvoljava da se puno toga fotografiše.

 

Inače, mjere sigurnosti su visoke. Kada se autom vozite do hotela, primorni ste proći nekoliko stanica obezbjeđenja, a onda vas čeka detaljan pregled, što uključuje i zavirivanje ovlaštenih licau  gepek i ispod haube. 

 

Zanimljivo izgleda alžirski stadion, koji više liči na rimsko borilište nego na mjesto gdje se odigravaju nogometne utakmice. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Ostanite uz SportSport.ba, donosimo još puno toga sa lica mjesta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti