Nakon što je jučerašnji trening otkazan zbog loših vremenskih uslova, domaćin je danas učinio sve kako bi naša selekcija trenirala.

Pred utakmicu sa Bugarskom

Zmajevi na treningu, Prosinečkom svi na raspolaganju

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je odradila prvi trening pred prijateljsku utakmicu protiv Bugarske koja se igra u petak na "Ludogorets Areni".

Po prvi put u svom mandatu novi selektor bh. reprezentacije Robert Prosinečki mogao je računati na sve igrače, a ono što je najbitnije svi fudbaleri su večeras odradili trening u Trening centru Ludogoretsa.

Prosinečkog sigurno raduje činjenica da je trenirao i Ognjen Vranješ koji je bio upitan zbog lakše povrede. Također, danas je u Razgrad doputovao i Sead Kolašinac, koji je iz aviona odmah 'skočio' u kopačke.

Iako je snijeg jučer prekrio ovaj bugarski grad, u Trening centru Ludogretsa su učinili sve da osposobe teren za večerašnji trening i omoguće najbolje usove.

Bh. reprezentativci će sutra trenirati na "Ludogorets Areni" gdje će u petak igrati protiv Bugarske. Podsjerćamo, ovaj meč počinje u 18.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi