Zmajevi krajem marta protiv Kostarike!

Zmajevi krajem marta protiv Kostarike!

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem marta, tačnije 27. marta najvjerovatnije će odigrat prijateljski susret sa reprezentacijom Kostarike. 

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će između dva susreta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u martu odigrati i jedan prijateljski.

Zmajevi će kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo otvoriti 24. marta u Finskoj, a 31. marta na domaćem terenu će snage odmjeriti sa Francuskom.

Slobodan FIFA termin između ova dva meče, Zmajevi će iskoristiti za odigravanje prijateljskog susreta, a kako sada stvari stoje, protivnik našem nacionalnom timu biće Kostarika.

Pregovori između dva Saveza ušli su u završnu fazu i očekuje se da u narednim danima budu finalizirani, a meč će biti odigran u Bosni i Hercegovini.

Dodajmo i da će u junu naš nacionalni tim odigrati prijateljski susret, a protivnik će nam biti Danska.

Top Komentari

BosnianKingdom
Boze sačuvaj utakmice dogovaramo, a jos ni trenera nemamo, ovo je Vicina odluka garant naso dobru šemu za kokain na Kostariki
7 1
Tas14
Kako neki ne kontaju... Najveći krivac za ovi situaciju je Begić
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi