Zmajevi protiv Austrije na Bilinom polju

Potvrđeno za SportSport.ba

Zmajevi protiv Austrije na Bilinom polju · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine za sedam dana u Zenici igra prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore, a nekoliko dana kasnije bh. tim će igrati protiv Južne Koreje.

Robert Prosinečki će u ovim utakmicama pokušati okupiti tim koji će početkom septembra početi takmičenje u Ligi nacija. Naša ekipa će prvo osmog septembra igrati u gostima protiv Sjeverne Irske, a tri dana kasnije u goste nam stiže Austrija.

Kako je za SportSport.ba potvrdio generalni sekretan N/FSBiH, Jasmin Baković, utakmica između Bosne i Hercegovine i Austrije igrat će se na Bilinom polju s početkom u 20:45. sati.

Također, mjesec dana kasnije izabranici Roberta Prosinečkog će na domaćem terenu dočekati Sjeversku Irsku, a meč se igra 15. oktobra. Ipak, još uvijek nije prijavljeno mjesto i stadion gdje će se odigrati utakmica protiv Sjeverne Irske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi