Zmajevi protiv Crne Gore u Zenici

Nova prijateljska utakmica

Zmajevi protiv Crne Gore u Zenici · Zvanično

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 28. maja odigrat će novu prijateljsku utakmicu, a protivnik našeg tima bit će Crna Gora.

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici odlučio je da će se utakmica igrati 28. maja u Zenici.

Ovo će za novog selektora Roberta Prosinečkog biti debitantski nastup na domaćem terenu. Početkom godine naš tim odigrao je dva pripremna meča protiv Amerike i Meksika, a do meča s Crnogorcima igrat ćemo još dvije utakmice.

Bh. reprezentacija krajem ovog mjeseca igrat će prvo susret sa Bugarskom u Razgradu, a nekoliko dana kasnije u francuskom Le Havreu izabranici Roberta Prosinečkog igraju protiv Senegala.

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Ma samo grbavica
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi