Zmajevi se okupljaju u ponedjeljak

Pripreme pred mečeve Lige nacija

Zmajevi se okupljaju u ponedjeljak

Reprezentaciju BiH, nakon dugo vremena, očekuju novi izazovi. U septembru će, naime, Zmajevi odigrati dva meča Lige nacija, protiv Italije i Poljske.

Okupljanje A reprezentacije naše zemlje zakazano je za ponedjeljak, 31. august.

Bh. reprezentativci će boraviti u Trening centru NFSBiH u Zenici do četvrtka, 3. septembra, kada će čarter letom otputovati u Firencu na meč sa reprezentacijom Italije.

Svi igrači, stručni štab, osoblje i članovi administracije će biti testirani na COVID-19 prije dolaska u kamp, te pred polazak za Italiju - sve u skladu sa UEFA-inim protokolom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zbog trenutne situacije, strogo će se ograničiti kretanje u prostoru Trening centra dok tamo boravi naša selekcija.

"Ulazak u TC NS/FS BiH kao i samo kretanje u prostoru Centra će biti ograničeno i strogo kontrolisano. Zbog toga kao i trenutne epidemiološke situacije, medijske aktivnosti neće biti ogranizovane kao što je to do sada bila praksa. Medijima neće biti dozvoljen ulazak u Trening kamp u Zenici ali će NS/FS BiH obezbijediti preuzimanje fotografija i video materijala preko svoje zvanične web stranice i/ili posebnih linkova", stoji u saopštenju krovne kuće bh. fudbala.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi