Zmajevi se okupljanju u ponedjeljak
Foto: SportSport.ba

Slijede preostale dvije utakmice kvalifikacija

Zmajevi se okupljanju u ponedjeljak

Naša fudbalska reprezentacija utakmicama protiv Italije i Lihtenštajna će zaključiti kvalifikacije za Euro 2020.

Za razliku od Lige nacija, Zmajevi se u kvalifikacijama nisu proslavili i jedinu šansu za plasman na Evropsko prvenstvo imat će kroz baraž koji će se igrati u martu.

Preostale dvije kvalifikacijske utakmice tako neće imati nikakav rezultatski značaj, pa će više poslužiti za uigravanje za baraž i isprobavanje igrača koji su imali manju minutažu.

Iz krovne kuće bh. fudbalera danas su objavili kako će okupljanje reprezentativaca zakazano za ponedjeljak, 11. novembra u Trening centru N/FSBiH, gdje će se ujedno Zmajevi i pripremati za nadolazeće duele.

Planirano je da bh. fudbaleri do utakmice s Italijom odrade četiri treninga. U Zenici će ostati i dan nakon utakmice, dok je u nedjelju u prijepodnevnim satima zakazan let za Cirih, odakle će igrači autobusom otići za Vaduz u kojem će biti odigran meč.

Top Komentari

teddy sheringham
Niste morali ni dolaziti. Teferič ekipa. Mogli ste se komotno u kafani okupiti.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi