Zmajevi se pod komandom Baždarevića vraćaju u Hercegovinu

Pred Izrael u staroj bazi

Zmajevi se pod komandom Baždarevića vraćaju u Hercegovinu

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine za nešto više od mjesec dana očekuje kvalifikacioni susret sa selekcijom Izraela na Bilinom polju. Upravo ishod ovog duela u borbi za plasman na EURO 2016 godine u mnogome će odrediti preostali dio kvalifikacija za Zmajeve i njihovog novog selektora.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba Mehmed Baždarević će prozivku najboljih bh. fudbalera obaviti u njihovoj staroj bazi, hotelu Hercegovina na Ilidži. 

Potvrdu ove informacije dobili smo i iz N/FSBiH, a želju za povratkom u nekadašnju bazu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine imao je selektor Mehmed. Naš selektor ovim potezom želi malo razbiti monotoniju, te je tako upravo iz tog razlog uvodni dio priprema za susret s Izraelom, koje će trajati nešto duže, odraditi u Sarajevo, odnosno na Ilidži.

Prvih nekoliko dana, dva-tri kako nam je rečeno iz N/FSBiH, Zmajevi će trenirati najvjerovatnije u Hrasnici, a nakon dana pauze preselit će se u Trening kamp fudbalske reprezentacije BiH u Zenici gdje će nastaviti s pripremama za meč koji bi vrlo lako mogao odlučiti sudbinu Zmajeva u ovih kvalifikacija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica s Izraelom je na programu 12. juna s početkom 20:45.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.