20

Komentari (20)

a1ska
Kretenski netacan clanak. Smece nagruhano samo da se nesto napise.
Prle
Clanak je neispravno napisan i informacije su upotpunosti netacne. Kao osvajac svoje grupe u ligi nacija, pravilo je da mi ne mozemo biti prebaceni u playoff za ligu A nego ostajemo u B (logicno pravilo jer nema smisla da te kaznjavaju da igras protiv tezih protivnika ako si osvojio grupu). Time je nemoguce da igramo protiv Holandije, Svicarske, i Island. Nasi protivnici po trenutnom poretku: Austrija, Vels, Madjarska/Izrael/Bugarska.
manijaci
Pa i pise da necemo igrati sa ovim iz lige A , nego iz lige B ili lige C
Bulle
Pa pise da ne mozemo igrati...
Adnanos
Pise da je moguce da budemo prebaceni ali nije moguce jer je baraz u ligi A vec zavrsen.
dzekoooo
ovo nije originalni clanak ispravili su ga nakon sto su se provalili
ZM1905
Možda je članak naknadno ispravljen.
a1ska
Prle procitaj 2 puta ili 3 puta ako treba.
dzekoooo
uefa.com/uefaeuro-2020/news/newsid=2581807.html
Mica
bice island na kosevu razbitih pa onda sa srbijom u zenici ili norveskom ko pobijedi odnjih kuci i etonas na ep,ali bolje novi selektor da budemo 2 mjesto uz hajrovica,vrancica ,memisevica,kodre i djumica.
konjnakvadrat
Daj Holandiju da je pregazimo ko plitak potok
amadeus21
Gledam komentar, gledam ime...dovoljno je..
Fcs
Hahahahhhhhh. Kapa do poda za komentar.
1capljinac
Vječite baržlije hahahaha
gaziiiiJAaaa
Idealno bi bilo da dobijemo San Marino ili Andoru, Lihtenstajn ne mozemo dobiti jer su bili sa nama u grupi...Malta i Farski Otoci su nezgodni trebalo bi ih izbjeci..ne bi bilo lose ni Gibraltar, ali da prvu igramo kuci..
Adnanos
Nepase nama niko trenutno
MirzaBarucic
Holandija, Svicarska i Island ... Holandija ce sigurno izbiti na minimalno drugo mjesto, jer je realno bolja i od Irske, i od Njemacke. Daj Boze da u tom slucaju bude Svicarska. Islandjani su jaki kao kolektiv, ne pase na njihova fizicka spremnost. A i Svica je bliza za putovati ;)
teddy sheringham
Pobjednici grupe B NE MOGU se kombinovati sa preostalim sudionicima grupe A. Isto vrijedi i za slabije grupe. Dakle, ako nam zafali protivnika, ubaciće ekipe nepobjednike grupa C.
kiki
a kako se onda iz grupe C mogu kombinovati sapreostalim sudionicima grupe B????Sam si sebe ispravio
ceSoloInter
pa jer nisu pobjednici iz grupe C, ne moze srbija preci u nasu grupu i igrati sa nama....ali srbiji moze doci neko iz D grupe, tko nije pobjedio npr ne moze im doci gruzija !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.