10

Komentari (10)

Barbarez9
Zmajevi nisu vise zmajevi, sad su obicni golubovi, prognoza BiH vs Iran 2 : 3, dakle pobijeda Irana i onda padamo jos nize na FIFA rang listi. Mi mozemo pobijediti samo San Marino, Andoru, Lihtenstajn, Gibraltar, Farska Ostrva i Maltu.
Juve88
Savez napolje, spaha, Barbare, miske, rahimic u savez gamad vani. SAVEZ NAPOLJE
TesanjskiBrnjo
Sretno Zmajovi, da pobijedimo akB nekog u ovo ludo doba kad ne mozemo nikog pobijedit, iako u pobjedu ne vjerujem sve dok je kljusina Bajovic izbornik
StrumfizBucaPotoka1
Trebali ste pozvat i Amera Dupovca, Acu Kosorica 2!
mirza24
Ovo okupljanje je neko dobro omastio brkove jer ovo je definitivno najgora repka BIH svih vremena
Fk1921
Ospem sekad procitam ovo “zmajevi “ . Pogotovo sad kad je selektor ona vrapcicka seljacina koja poziv salje igracima takozvanog veleza.
salt_city
Ko ti drma kavez
Asim
Dusko I svi cekamo of Vas bolje REZULTATE.Svi znamo da nemamo igrace Evropske klase izuzetak Edin I Miralem ostali baluni naduvani.
Slobodas
Savez napolje !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.