Dan prije meča s Grčkom

Zmajevi trenirali na Karaiskakisu

Edmir Škorić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je večeras na Karaiskakisu u Pireju posljednji trening pred sutrašnju utakmicu.

Dan prije utakmice, kako to ide po protokolu, održana je najprije press konferencija bh. reprezentacije, a potom su Zmajevi odradili trening i osjetili teren Karaiskakisu u Pireju.

Treniralli su svi koje je Meša pozvao za meč s Grčkom, ali ne nazire se početni sastav i zasad to zna jedino selektor.

On je na press konferencije prije treninga govorio da su igrači dobro raspoloženi i da svi moraju da daju maksimum ako želimo napraviti povoljan rezultat. Cilj je da se pobijedi, no kod tvrde Grčke mogao bi i bod biti dobar.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ipak, za nadati se da ćemo sutra oko 23 sata slaviti važnu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi