Trening odrađen na Grbavici

Zmajevi u dobroj atmosferi odradili posljednji trening pred Armeniju

Nogometni reprezentativci BiH pod trenerskom palicom Roberta Prosinečkog odradili su posljednji trening pred meč s Armenijom.

Bio je to ukupno peti po redi trening pred sutrašnji utakmicu koja će ujedno označiti i start kvalifikacija za Euro 2020., a ono što je defininitivno, jeste da selektor bh. selekcije protiv Armenije neće moći računati na Elvisa Sarića i Seada Kolašinca koji su povrijeđeni.

U našem taboru su svjesni koliko je važno otvoriti kvalifikacije s tri boda i pobjedom protiv Armenaca. Svi igrači su maksimalno ozbiljno shvatili predstojeći meč i vjeruju da uz zalaganje svih na kraju mogu ostvariti tri boda, te u što boljem raspoloženju dočekati Grčku na Bilinom polju.

Utakmica između BiH i Armenije se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 20:45 sati na stadionu Grbavica u Sarajevu. Pravdu će dijeliti danski arbitar Jakob Kehelt.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Fotografije s treninga pogledajte u galeriji. 

Top Komentari

konjnakvadrat
Vidi grbavice, vidi pasnjaka, ja mislio Wembley.
5 0
zvjezdan10
Šehić-Bičakčić-Šunjić-Zukanović-Ćivić-Bešić-Pjanić-Krunić-Višća-Džeko-Duljević
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi