14

Komentari (14)

Mu'min Juventino FKS
A glupe bosnje kazu mi najjaci mi najboljj joj kako ste glupi fuj, ispsovase autora onog teksta sto je napisao da se razmislja o drugom mjestu joj maloumnici bosnjacki srbi o hrvati su male mace za vas stoko retardirana uhhh retardi PA JEL TESKO TOLKO BILO SKONTAT KAD STE VIDJELI DA SMO IZGUBILI 3 1 OD RUMUNA U BOSNI, JEL RETARDI
Naser
koji je tebi debilu..uzmi terapiju idiote
Zlatan salavarda
Dobro je bilo. Steta za onakve kikseve kod oba gola. Ima tu mayerijala za A repku. Hadziahmetovic odlican kad je usao, a mali Cavar je novi Prosinecki. Treba ih sto prije zovnuti u A repku u sluzbenoj utakmici. Inace ce oni otici u HR repku.
Tz075
Treba ovoj djeci dati jos jedan ciklus,ne dirati ih,ne premjestati u A selekciju,nego jos jedan ciklus kvalifikacija i to je to.
Saimai1316
Glavu gore nema veze ipak mladi su to momci bice prilike za njih
Rigel
Ovo danas realno ni na sta nije licilo. Steta, fina prilika da se ode na EP ali jbg...
Keno
Steta momci, glavu gore
Ado11
nezamo igrati fudbal neco ni ubaraz ici.
NeVjerujemOcima
Dok ti pismen budes, mi cemo biti Brazil
DamirT
nece nikad ni biti pismen
Griezmann
A pogotovo mi Brazil
Mahir
Steta,nisu ni malo bili bolji
Mahir
bolje receno imali sudovoljno srece za 2:0
king11
jbg i sjeverna irska je bila bolja od nas pa smo pobjedili, tako ti je to
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.