Zna se ko će suditi derbi između Uniteda i Liverpoola i to je jako loša vijest za Crvene đavole
Atkinson će dijeliti pravdu na derbiju

Liverpool dobro prolazi kada Atkinson sudi

Zna se ko će suditi derbi između Uniteda i Liverpoola i to je jako loša vijest za Crvene đavole

S. Pašalić

Manchester United u nedjelju na Old Traffordu dočekuje Liverpool u 9. kolu engleske Premier lige.

Crveni đavoli su u posljednjem kolu poraženi na gostovanju kod Newcastlea sa 1:0 i tako su ostali na 9 bodova, te se trenutno nalaze na 12. mjestu na tabeli.

Zbog očajnih rezultata od vodstvom Olea Gunnara Solskjaera, United se našao u situaciji da ima najgori start u posljednjih 30 godina u Premier ligi.

Utakmica protiv Redsa ne dolazi u najbolje vrijeme s obzirom da tim Jurgena Kloppa ima svih osam pobjeda od starta nove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, navijači Uniteda su dobili još loših vijesti. Određen je glavni sudija za ovaj meč, a to je Martin Atkinson.

Ono što je loše po United je to da je Atkinson do sada pokazao 75 žutih i 6 crvenih kartona timovima koji su igrali protiv Liverpoola, a koje je on sudio i to je najviše u korist jednog tima još od sezone 2009/2010, a Liverpool nije izgubio utakmicu od 2015. godine kada je Atkinson bio glavni sudija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi