Zna se ko je glavni Romin problem u borbi za Scudetto

Bez Salaha u januaru

Zna se ko je glavni Romin problem u borbi za Scudetto

Edmir Škorić

Mohamed Salah mogao bi da bude najveći problem Rome u borbi za titulu.

Roma igra sjajno ove sezone, Salah briljira u tandemu s Edinom Džekom i u prošlom meču protiv Bologne zabio je hat-trick. Pitate se, vjerovatno, zašto je onda on problem?

Brzonogi Egipćanin morat će na Afrički kup nacija i čitav januar neće biti u Romi, pa će klub morati da traži zamjeni.

Prva opcija kao zamjena za Salaha navodi se Memphis Depay, a druga meta je mladi Ajaxov El Ghazi, koji je igrao za Holandiju, a porijeklom je Marokanac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svakom slučaju, trener Rome Luciano Spalletti morao u januaru pronaći zamjenu za Salaha, kako bi se dobri Romini rezultati nastavili.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi