Zna se šta Sergio Ramos radi dok svi ostali igrači Real Madrida imaju slobodan dan

Tako se kapiten ponaša

Zna se šta Sergio Ramos radi dok svi ostali igrači Real Madrida imaju slobodan dan

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida nakon nastavka sezone uspjeli su da preuzmu vrh La Lige nakon što su iskoristili kiks Barcelone.

Kraljevi konačno žele da osvoje titulu prvaka Španije koju čekaju već nekoliko godina i čini se da su itekako motivisani da s trona skinu svog najvećeg rivala Barcelonu.

Igrači Reala su veoma dobro ušli u nastavak sezone, a to se posebno odnosi na Sergija Ramosa koji igra u fantastičnoj formi.

Na meču protiv Mallorce Ramos je oduševio sve golom iz slobodnjaka, te je pokazao da proživljava drugu mladost. Kapiten Kraljeva tokom pauze nije izlazio iz teretane, te je vrijedno trenirao, a s tim tempom nije prestao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramos je objavio novi video iz kućne teretane i pokazao je da vrijedno trenira i onda kada igrači Reala dobiju slobodan dan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Prgavko....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi