"Znamo kako nadoknaditi nedostatak kvalitete"

Na zimu najavio promjene u igračkom kadru

"Znamo kako nadoknaditi nedostatak kvalitete"

S. Mlaćo

Reprezentativna pauza u Premijer ligi dobro će doći nogometašima GOŠK-a. Nakon senzacije i pobjede na Grbavici protiv Željezničara, Gabeljani su upisali dva vezana poraza. Prvo u Kupu protiv federalnog prvoligaaša TOŠK-a, a zatim u subotu od Zrinjskog u Gabeli.

Mato Neretljak sada će imati dvije sedmice da dobije jasniju sliku o igračkom kadru, te spremi momčad za naredne akcije.

Vjeruje ovaj stručnjak da njegova momčad ima šta pokazati u narednim susretima, a na zimu će sigurno biti promjena kada je igrački kadar u pitanju.

"Imali smo dva dana odmora, a sada radimo dva puta na dan, kao mini pripreme. Pauza nam je zaista dobro došla", priča Neretljak za SportSport.ba.

U tri utakmice dobio je bar malo bolju sliku igračkog kadra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Kupu je bilo dosta promjena u ekipi. Ekipa je solidna, nemamo prevelike kvalitete, ali moramo to nadoknaditi borbenošću i agresivnošću. Vjerujem u ove momke i vjerujem da će to biti dobro. Ovo je najbolje što imamo, a na zimu ćemo vidjeti šta i kako", dodao je Neretljak koji je na klupi GOŠK-a debitovao u velikoj pobjedi nad Željezničarom na Grbavici.

GOŠK se nakon 13 kola nalazi na 11. mjestu sa deset osvojenih bodova. Nakon reprezentativne pauze u goste će posljednjeplasiranoj Zvijezdi 09.

Top Komentari

Mr.Balboa
A jeste se bili nalozili protiv Zelje na grbavici I to je uredu,ali me cudi kako to da kada god igrate protiv zrinjskog,tako lako gubite kao da nikako neigrate,ma smijesno,cirkus kao da im prodajete bodove!!!
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi