Znate li gdje je danas bio Edin Džeko?

Bh. napadač posjetio Milan s prijateljima

Znate li gdje je danas bio Edin Džeko?

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko ove sezone briljira u dresu Rome i trenutno je s Icardijem najbolji strijelac italijanske Serije A.

Italijanski mediji danas su objavili zanimljivu priču o našem napadaču. Naime, uveliko se špekuliše da će "novi" Milan na čelu s kineskim vlasnicima na kraju sezone krenuti po Džeku. Poznato je da je Edin navijač Rossonera, a danas je čak i boravio u Milanu.

Calciomercato objavio je danas da je Džeko bio u Milanu gdje se družio sa svojim nekadašnjim saigračima Aleksandrom Kolarovom i Ervinom Zukanoviem. Naravno, ovaj dolazak Džeke u Milano okarekterisan je da bh. napadač pregovara sa Rossonerima.

Carlos Bacca će najvjerovatnije napustiti Milan u januaru, a Džeko je prva želja ove ekipe. Ipak, jasno je da će teško pristati da napusti Romu u januaru, ali nije nemoguće da na kraju sezone potpiše za Rossonere.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi