Znate li ko je igrač s najviše pretrpljenih prekršaja u LP?

Ni Neymar mu nije ravan

Znate li ko je igrač s najviše pretrpljenih prekršaja u LP?

Teme:

Vjerovali ili ne, Neymar nije fudbaler koji je u ovoj sezoni Lige prvaka pretrpio najviše prekršaja.

Iako je Brazilac stalna meta protivničkih fudbalera, koji ga obično ne mogu drugačije zaustaviti, ima i onih koji češće završe na travi.

Fudbaler koji je u ovoj sezoni pretrpio najviše prekršaja u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi je Brecht Dejaegere, nama malo poznati veznjak Genta.

Saigrač Danijela Miličevića po utakmici prosječno pretrpi 4,2 prekršaja, što je više od svih ostalih fudbalera u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dejaegere će sa svojim saigračima večeras gostovati u Wolfsburgu, gdje će pokušati nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice (2:3) i izboriti historijski rezultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi