Znate li kojim timovima u Španiji Messi nije dao gol?

Mogu se pohvaliti...

Znate li kojim timovima u Španiji Messi nije dao gol?

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda savladali su Gironu na domaćem terenu sa 6:1, a dva gola postigao je Lionel Messi.

Golovima protiv Girone sjajni argentinski fudbaler je tako zaključio listu klubova kojima je tresao mreže. Naime, trenutno u La Ligi ne postoji nijedan tim kojem Messi nije uspio barem jednom postići pogodak.

Argentinac je u svojoj dosadašnjoj karijeri u dresu Barcelone u Španiji igrao protiv 39 klubova, a samo tri kluba s ove liste mogu se pohvaliti činjenicom da im Messi nije uspio zatresti mrežu.

To su Xerez, Cadiz i Murcija. Teško da će Messi uspjeti to da ostvari s obzirom da se ovi klubovi već neko vrijeme takmiče u nižim ligama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi