Znate li koju je ocjenu dobio Messi?

Nije se ni vidio

Znate li koju je ocjenu dobio Messi?

Edmir Škorić

Angel Di Maria je s dva gola bio junak PSG-ove pobjede nad Barcelonom (4:0).

Di Maria je na rođendan rasturio Barcelonu i za svoj nastupio dobio je maksimalnu ocjenu 10.

Visoke ocjene dobili su i Endinson Cavani, Julian Draxler i Marco Verratti i oni su nagrađeni osmicama. Najslabije ocjene (6.5) u PSG-u dobili su Kevin Trapp, Thomas Meunier i Laywin Kurzawa.

Lionel Messi je bio daleko najslabiji igrač na terenu. Najbolji nogometaš Barceclone za svoj je nastup dobio ocjenu - 0. Leo se nije vidio na terenu i njegovo odsustvo doslovno je i koštalo Barcelonu na kraju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ima da se igra revanš, no kako stvari stoje, Barcelona bi vrlo rano mogla da se oprosti od takmičenja u kojem je do prije dva dana bila i glavni favorit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi