Znate li koliko je Kane postigao golova u septembru?

Nevjerovatna forma

Znate li koliko je Kane postigao golova u septembru?

Napadač Tottenhama Harry Kane nalazi se u nevjerovatnoj formi. 

Nakon što je prošao mjesec august u kojem Kane nikada tokom karijere nije postigao nijedan pogodak, uslijedila je prava eksplozija ovog napadača.

On je u septembru mjesecu odigrao, računajući reprezentaciju i klub, šest mečeva te je postigao čak 11 golova. 

Njegova prva žrtva u novoj sezoni bila je reprezentacija Malte kojoj je postigao dva pogotka. Potom je isti broj golova postigao protiv Evertona i Dortmunda, a jedina ekipa koja je protiv njega sačuvala mrežu u ovom mjesecu je Swansea. Nakon Labudova Kane je igrao protiv West Hama i APOEL-a te postigao dva, odnosno tri pogotka. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napadač Pijetlova iz Londona narednu žrtvu tražit će u subotu popodne kada njegova ekipa gostuje kod Huddersfielda i to će biti posljednji meč za Kanea u septembru mjesecu. Vjerujemo da mu je žao...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi