Znate li koliko navijača Arsenala putuje u Milano? Ne, nije do novca...

Kome se još gleda taj loši Arsenal

Znate li koliko navijača Arsenala putuje u Milano? Ne, nije do novca...

Edmir Škorić

Navijači Milana neće u velikom broju putovati u Milano na prvi susret osmine finala Evropske lige.

Milan i Arsenal klubovi su koji su posljednjih godina u krizi, ali dok Rossonerima donekle ima spasa dolaskom Gennara Gattusa, ostankom Arsenea Wengera Topnicima se ne piše dobro.

Četiri vezana poraza, posljednji u Brightonu, sve više brinu navijače ovog londonskog kluba, ali Wenger je i dalje sveprisutan i nema namjeru da ode iz kluba.

Stoga navijači nisu pretjerano euforični pred gostovanje Milanu u četvrtak, pa je tako otišlo tek 2.000 ulaznica za gostujuće navijače, a planirano ih je prvobitno oko 5.000.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Naravno, nije stvar u novcu, nego isključivo u činjenici da je opao interes kod navijača, mada ima i toga što je žrijeb održan 23. februara, samo dvije sedmice prije prve utakmice, pa stanovnicima Londona nije bilo dovoljno vremena da završe sve obaveze i dogovore putovanje u Italiju.

Ruku na srce, sve to moglo se srediti, ali Wengerovi igrači nisu zaslužili pravu podršku. Nedovoljno su sebe dali ove sezone i stoga rezultati izostaju...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi